PARADISE

 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en fin tisdag än så länge! Ska ner till stallet strax men känner mig lite slö. Ska förbereda inköpslista för middagen ikväll som Niclas och jag ska laga tillsammans. Ville ha en romantisk middagslagning:) På menyn blir det vegetariskt! Jag har börjat bojkotta kött men absolut inte helt, men har inte ingen lust att äta kött så ofta. Imorgon åker min syster till Afrika och jag är så sjukt avundsjuk! Har aldrig åkt på safari men det står högt upp på rese önskelistan! Däremot har jag hittat vårat nästa resemål, där jag varit tidigare men självklart blir det nytt hotell! Seyschellerna! Detta hotell är Four Season och jag dog lite hur fin utsikt man har från bergen. Får bli till nästa vinter;)
 
 

SMOOTHIE

 
 
Sen vi kom hem från Maldiverna har jag känt mindre sug efter kött och vill helst bara äta frukter;) Men däremot blir man lite trött och sur om man inte får i sig tillräckligt med protein. Jag har ju ibland en jävulsk migrän som kommer och går i veckorna men sedan dess vi kom hem och jag börjar proppa köket med frukter och grönsker så VIPS, den är som bortblåst. När frukten börjar gå på sista versen så passar jag på att mixa till en smoothie. Här gjorde jag en på honungsmelon och banan med spirulina och acai. 

INTERIOR INSPO

Inspo lodge
 
Börjar söndagen med lite inspiration! På Polyvore kan man klippa och klistra egna kollage och det är perfekt när man har lite tid över;) Ska man inreda ett helt rum och inte vet hur man vill ha det så är det ett väldigt bra verktyg. Jag har säkert svajjat mellan flera olika stilar men börjar någonstans komma på rätt spår! Det är en evig process;) Börjar man känna att man slänger eller säljer prylar allt för ofta så kanske det är dags att börja tänka om. Min favvo butik är Wohnzimmer, de som gillar möblerna ovan bör älska deras sortiment, bra tips!