GARDEN INSPO

 
 
 
 
 
 
Kom nyss hem från backen, blåste en del och var inte så super bra väder så jag åkte hem istället;) Spanar efter trädgårds inspiration och hittar så fina orangerier/växthus! Kan ju inte säga att vi har någon trädgård direkt i dagsläget så det blir att kanske fixa terass och göra lite fint med krukor:) Stor tomt får bli till nästa boende! Tänk att ha ett sånt här fint orangeri, duka upp härliga middagar eller äta sin frukost och sitta bland exotiska växter men också att bara kunna plantera året runt!

RAINY DAY

 
 
 
 
 
Tycker så synd om hästarna när det spöregnar, de brukar nästan alltid stå i en klunga och gärna under ett träd, haha som det skyddar mycket;) De har ett vindskydd men såklart går de aldrig dit, kanske borde man visa vart det är med att lägga lite hö där? Hagarna är ganska leriga och vi har även stängt av en så den ska torka upp lite mer men det har ju bara blivit värre pga vädret. Niclas är inte så nöjd att jag hoppar in med lera i vår jeep men det tycker inte jag, en jeep ska vara lerig:) 

BOHEMIAN

Bohemian
 
 
Å älskar verkligen att göra collage med sånt som inspirerar! Är på jakt efter sådant som ovan, bohemiska och romantiska inslag i blusar/klänningar och boots. Min favorit sida är Revolve och där hittar man lite väl ofta sånt som är snyggt att det blir svårt att låta bli! Däremot blir det tullavgift på den totala summan men tycker det är värt! Handlar nästan aldrig något på svenska sidor längre, ofta hittar jag bara en sak och kanske några basplagg men då kan jag lika gärna handla det direkt från någon butik.