WEDNESDAY

 
 
Godmorgon! Har varit uppe sen kvart i 5, skjutsade Niclas till flygplatsen. Är galet seg men ändå på bra humör! På söndag åker vi båda ner till Sthlm, har inte varit där sen oktober så ska bli roligt att strosa runt på stan och shoppa! Gissa om jag ska äta sushi, läängtar massor efter det. Vi är bara där några dagar så sen åker vi upp igen. Nu ska jag försöka städa lite här hemma.
 
2

HAPPY HORSES

 
 
 
 
 
 
 
Vilket kalas väder vi haft idag! Efter lunchen åkte jag och longerade Nykle i nedre hagen och det gick super bra! Han fick några fina galopp steg men tränade mest på att han ska hålla sig på spåret och inte gå in mot mig vilken han gjorde jätte bra! Nu har jag intagit soffan och är helt slut i kroppen. Hoppas ni också haft en bra dag!
 
1

SUNDAY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag på förmiddan drog jag och Jennifer ut i längdspåret. Har inte åkt på flera år så tog bara 5 km denna gång. Blev hel svettig och ska nu äta lite lunch här hemma. Hon skulle fortsätta åka men kände att det var lagom för mig;) Ska försöka fixa egna skidor så kan jag åka närsom då vi bor precis vid längdspåren. Ska ner strax till stallet och longera Nykle. Vi har strålande väder idag så man vill bara var ute hela dagen!:)
2