BLUEBIRD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag fick jag en leverans från Syster P innan jag skulle iväg till stallet. Så himla fina smycken! Ska även sitta här och göra en beställning från några andra varumärken som RSL, Horka, Effol/Effax. Idag skulle hästarna få gå tillsammans och det verkar ha funkat riktigt fint! Nykle fann en vän och när jag gick ner till hagen vilade han sitt huvud på Tornados rumpa (connemara ponnyn). På de sista bilderna ser de ut som de är i två olika hagar men det är ett staket som de kan gå runt men de fattar inte Nykle. Han har dock inte flörtat sin in hos lilla shettisen som försöker sätta han på plats.
 
 

JULBAK

 
 
 
Godmorgon! Igår slängde jag ihop en lussebulledeg och jag älskar att göra små knyten istället för de typiska som man brukar göra. Jag kavlar ut en stor rektangel och därefter kletar jag på mandelmassa + smör. Sedan viker jag dubbelt och skär ut längor som jag sedan spinner och gör till en kringla. Lägger dem i stora muffinsformar och har dem 12-15 min inne i ugnen så de inte blir allt för degiga i mitten. De blir fluffigare och mycket godare och jag kommer nog aldrig göra lussebullar utan mandelmassa igen<3
 

SNOWY SUNDAY

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var i stallet nyss och gav alla hästar sitt lunch hö. Stod vi Nykle och försökte göra flätor men så fort han tar upp huvudet så är det knappt man når men några blev det;) Stod och tittade lite på när han åt samtidigt som jag fyllde på vatten i hinkarna. Han verkade törstig och gick mot mig men klumpig som han är så halkade han då det är väldigt halt i den hagen. Tror det gick bra men hoppas han tar det lugnt. Nu har det i alla fall börjat snöa så förhoppningsvis kan han vänta några dagar tills hovslagen kommer så han kan få sina brodd. Ska nog ställa han i den andra hagen som inte är lika isig imorgon. Jag vill ha snöö!
 
3