WEEKEND

 
 
 
 
 
 
Har haft en mysig och skön helg men hade däremot stallpassen i helgen så ska bli ganska skönt med sovmorgon imorgon;) Kan ändå tycka att det är rogivande att gå runt bland hästarna och pyssla, finns alltid något att göra när man är där! Tog en liten runda på ridbanan idag och Nykle var på sitt bästa humör vilket underlättar i träningen;) Mycket övergångar, träna vikthjälper, bli mer avslappnad i sadeln, böjda spår etc. Påvägen hem var han dock lite skeptisk mot en gräsklippare och vill gärna hoppa upp i mitt knä, häromdagen en båt. Inte lätt att vara unghäst!
 

BARN WITH LIVING QUARTERS

 
Hoppas ni haft en mysig lördag! Jag har spenderat dagen i soffan, har verkligen varit trött och inte orkat göra något speciellt förutom att kolla på film:) Tror springrundan och champagnen gav sitt igår så känner mig lite seg;) Knåpade ihop ett kollage här ovan, har en ny mapp som heter "drömgården" på min dator. Där lägger jag inspirations bilder. Att ha ett stall med kanske 10 boxar samt tillhörande utrymme och att man sedan kan bygga en lägenhet ovanpå, lite som en vindsvåning. Snedtag och charmiga fönsterkupor. Hur underbart!

LOVELY DAY

 
 
 
 
 
 
Vilken super duper härlig dag! Äntligen kom värmen till Åre, som jag väntat! Ska strax ner till stallet för fjärde gången idag, haha! Nä men jag har stallpassen idag så det blir en del åkande. Fick hjälp av underbara Linda med Nykle. Har känt att jag behöver hjälp med honom när vi rider ut då han lätt stressar upp sig. Det gick super bra och vi gick även och nosade på sjön som han tyckte var lite små läskig;) Hon testade även en galopp på honom vid en äng och då flög han iväg och blev lite crazy och brallade men förmodligen mest av glädje och nog lite förvånad på samma gång! Han var trött och nöjd efteråt så det känns bra! Måste träna på min sits så jag sitter mjukt och inte spänner mig för han känner minsta lilla grej, det är dock väldigt bra om han reagerar lätt på vikthjälperna i dressyren sen:)