MY FRIESIAN HORSE

 
 
 
 
 
Spenderade några timmar nere i sommarhagen med min älskling. Det började småregna en stund och när jag gick under träden för att skydda kameran så kom Nykle och höll mig sällskap, lite kliande i pannan ville han däremot ha om han skulle stå där:) De har kommit en del knott så han verkar lite små irriterad, kanske dags men flugtäcke! Men det kommer nog gå sönder så som han kliar sig mot alla grenar, och då menar jag att han kliver över flera grenar och kliar magen på detta sättet. Man tror nästan att han ska trassla in sig;)
 
 

SUMMER SKI

 
 
 
 
 
Var uppe på skutan häromdagen och fotade. Fanns några fläckar kvar som de kunde åka på samt ett litet hopp de byggde till. Jag försöker ofta undvika att fota när det är allt för molnigt och dåligt ljus, speciellt när man fotar mot snö. Det kan bli platt och tråkigt. Molnen kan även få bakgrunden på bilderna att se rörig ut om man i detta fall vill få en schysst bild på en skidåkare. Sen kan landskaps- och naturbilder med mystiska gråa moln få en helt magisk känsla, men det är något annat det. Fick till några korta stunder med skymt från solen och då får man vara snabb som attan!

KÖNIGS

 
 
 
Hoppas ni haft en härlig lördag! Inte varit så super roligt väder idag, regn och blåst, man tror nästan det är höst;) En utlandsresa skulle sitta finfint! Vi tog en bastu nyss och det hjälpte faktiskt lite, har en ganska öm nacke från igår så det var skönt med lite värme, tror jag satt lite knasigt vid datorn eller så är det från gårdagens springtur. Dessa drömstövlar kommer från Königs! Modellen heter Excelsior och färgen är Cognac. Tog 8 cm båge, så himla snyggt! Dessa går att beställa i min webshop lechevalnoir.se, finns även andra modeller om man hellre vill ha svart:)