GOODBYE 2015

 
 
 
Sista dagen på detta år! Bättre slut kan man inte ha! Älskar verkligen detta ställe alltså, känns lite galet att jag varit här fyra gånger. Har redan funderat när det blir nästa gång;) Men då blir det såklart ett nytt hotell och ny ö. Kanske får dröja ett tag också, finns så himla många andra platser jag också vill se. Vi kommer även fira in det nya året här på ön och lite senare är det coctail party på stranden och därefter nyårs middag. Ha en kalas härlig kväll hörni! Skål för 2016!
 
 
 

EVENING DRESS

 
 
 
Godmorgon! Hade denna fina klänning igår, en enkel sådan för bra pris! Hittade den på Nelly innan jag reste hit. Allt  sitter så mycket bättre så fort man får lite färg på den bleka hyn. Tänkte skrubba mig en omgång imorgon så färgen inte lossnar lika fort när man återvänder till Sverige. Såg att de kommit massor av snö i Åre och att det börjar bli lite kyligare nu, mysigt!:) Jag åt för första gången Teppanyaki och då tillagar kocken maten precis framför. Han var lite lustig och fick för sig att han skulle kasta äggbitar i munnarna på gästerna men det var bara jag och Niclas som bjöd på oss själva, så där satt jag och fångade ägg, haha!
1

PARADISE

 
 
 
 
 
 
Så jäklans skön dag idag! Det klarnade upp och vi fick sol igen:) Känns lite konstigt att det är nyår imorgon, sjukt bra slut får man på detta år! Firar in det nya året på en magisk plats, det är inte helt fel. Tror det kommer bli bra kväll imorgon då de är riktiga hejjare på att fira högtider. Vi har lyssnat sen vi kom hit på julmusik som spelats vid frukosten och middagen. De har även haft en stor julgran på stranden och andra granar som står lite överallt. Julbelsyning och dekoration med blinkande ljusslingor. Lite roligt är det ändå;) Fick inte så mycket julfirande hemma så det har varit lite mysigt:)
 
1